Behandlingar och pris

Behandlingar och pris


Alltid 600 kr per timme om inget annat anges. 


Avspänningsmassage

Individanpassad helkroppsmassage. För dig som har ont i kroppen, vill varva ner eller bara vara dig själv för en stund.


Access Bars

Bars är en stillsam och avkopplande behandling som sätter i gång energiflödet i kroppen och snabbt hjälper dig att varva ner och komma djupt i kontakt med dig själv och din inre harmoni, lugn och balans. Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om något. En behandling tar ca 1 timme och du märker troligtvis effekt redan efter första behandlingen.


Friskvårdsbehandling

Individanpassad, där samtal, andning och massage samverkar. Oftast en helkroppsmassage. Samtal innan massage gör att du blir mer medveten om vad som pågår och på så vis blir bättre på att hantera olika situationer i livet.


Kildenterapi - Healingmassage med eller utan samtal - individanpassat 

Individanpassad helkroppsmassage som följer kroppens helande energier. Individanpassad, där samtal, andning och massage samverkar. Samtal innan massage gör att du blir mer medveten om vad som pågår och på så vis blir bättre på att hantera olika situationer i livet.

Behandlingstid med samtal 2 timmar. 


Massage

Uppmjukande massage som hjälper kroppen att släppa på spänningar, ger ökad cirkulation och rörlighet.

45 min. 475,00 kr

30 min. 375,00 kr


Medveten andning

Med förbättrad andning kan du bland annat

  • Lugna en stressad hjärna

  • Minska smärta och värk

  • Få bättre sömn

  • Stabilisera ditt blodtryck

  • Lindra din astma


Naturlig Facelift

Ansiktsmassagen är både avslappnande och avstressande. En varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett lyft.

Behandlingen är en kombination av japanska, tibetanska, ayurvediska tekniker och ansiktsreflexologi. Med lugna, varsamma massagegrepp behandlar jag både bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga. En behandling som går både på ytan i huden och på djupet i musklerna.


Själavårdssamtal*

Samtal för dig som behöver en medmänniska att samtala med. Samtalet är utan terapeutisk inriktning och religiöst obundet. Jag förhåller mig till dig. Ett lyssnande samtal.
* Jag läser själavård för Hasse Nyander, Ljusbärare AB.


Stresshantering och behandling

Alltför mångas liv påverkas av stress. När vi är fångade av stress är en av de första konsekvenserna att vi stänger av upplevelsen av kropp och känslor. Det är därför viktigt att återupprätta kontakten med kroppen som en viktig, men ofta förbisedd del av stressbehandlingen.

När en kvalificerad stresshantering, kompetent stöttning, en god portion egenarbete och behandling kombineras ger det ett stöd och en väg ur stressen, som annars är svår att hitta.


Ångesthantering och behandling

Alltför mångas liv påverkas av ångest, från vardagsångest till panikångest.

Med kompetent stöttning och en god portion egenarbete är det möjligt att minska ångesten till hanterlig nivå och även möjligt att helt komma förbi och igenom.


Utbilda dig till Healing- och Avspänningsmassör 

En omsorgsfull, avslappnande, rofylld och läkande  massage, ett redskap för personlig utveckling på djupet. På grundkursen lär du dig den grundläggande massagen. Du får även ökad kunskap om och erfarenhet av hur kropp och psyke hänger samman.

Läs mer på Irisindra Hälsoutbildningscenter.


Kontakt/Boka

 

Catarina Bäckstrand

Telefon: 070 603 88 33

 

E-post: catarina@entiretyab.com

 

BankGiro: 782-1804