Omdömen

Berättelser/upplevelser från kunder som varit hos mig


Min ryggsäck blev lättare, min rygg rakare och jag kunde helt plötsligt ta det beslut som jag under en tid gått och funderat över.

Elisabeth RosénEn speciell upplevelse.....

Man möts av en trygg o varm människa.

Det känns bra att få prata med Catarina.

Massagen är fantastisk skön av varma händer.

Färger dyker upp, ibland bilder, ibland bara ett skarpt ljus.

Men framförallt jag slappnar av.

Efter är det lika spännande att få det man har upplevt "översatt"

och man känner att både kropp o själ har fått en ny kick

och en speciell upplevelse......

Jannice Bergquist Gustavsson


Gör som jag, ge din kropp och själ total avslappning, en stunds sinnesro och vägledning till vem du egentligen är. Healingmassagen har gjort mig till en mer harmonisk människa! Min väg är i rätt riktning tack vare Entirety´s samtal och coachning.

Marica ForsbergMed lite förutfattade meningar, lite skeptis, lite nyfikenhet gick jag till healingmassage! Jag la mig på massagebänken och koncentrerade mig på att tömma huvudet från tankar och fylla det med bara moln. Det kändes helt okej ända tills vi kom till magen! Då dök Barbamama upp i mitt huvud!!! Förtvivlat försökte jag få bort bilden! Moln! Moln! Var är mina moln som jag ska tänka på! Men icke, Barbamama fanns kvar – ända tills vi var förbi den delen av kroppen! Mycket underligt!

När jag kom hem ”googlade” jag på Barbamama och fick då fram att hon stod för moderlighet, trygghet och mamman som kan hålla många bollar i luften samtidigt!

Andra gången var jag helt fokuserad på att jag måste tänka på mina moln. Då fick jag en så tydlig bild av min älskade morfar som stod där och log och sa till mig att välja glädjen i livet, och kärleken. Jag behövde verkligen de orden just då!

När jag kom hem ”googlade” jag på morfar och fick upp en artikel från Helsingbors dagblad som hade skrivit om honom när han fyllde 95 år. Längst ner i den artikel hade han uttalat sig om hur viktigt det är att välja glädjen i livet och att vara tacksam! Jag blev helt uppfylld av detta!

Och den känslan fanns kvar när jag gick min tredje gång...Jag försökte slappna av och släppa alla tankar. Det funkade en stund! Sedan kom en så stark bild av någon som står på ett stort skepp. Det stormar, vågorna slår över skeppet och när jag kommer närmare ser jag att det är jag själv som står som kapten och ger order! Jag kan till och med känna saltet från havet och lukten av krut! Bilden är oerhört stark! Stunden efter föder jag barn i en tid som verkar vara från Robin Hoods England. Någon tar mitt barn och rusar iväg! Jag blir så ledsen...Korta, men så oerhört verkliga och känslosvallande bilder!

För mig har dessa tillfällen varit en fantastisk, stark upplevelse och jag kan verkligen rekommendera att man provar på! Slappna av, töm huvudet på tankar och se vad livet vill dig!


Jag vet att jag är en stark amazon, en trygg mor och maka och att min morfar för alltid ger mig tryggheten och glädjen i livet!

En stark Amazon


 

Catarina er en levende og nærværende kvinne, hun er snill og utrolig omsorgsfull. Dette er en god kombinasjon når hun arbeider med healingsmassage og samtaleterapi. Jeg har selv mottatt massage flere ganger av Catarina, og hennes massage er fullstendig avslappende. Den gir en følelse av at man er i dyp meditasjon og man får virkelig kontakt med de følelser og opplevelser man har sittenede i ens underbevissthet. Dette hjelper med at man får løsnet fysiske spenninger men også de mentale som er bygget seg opp iløpet av livet.


Hvis man lider av mange muskelspenninger og ikke helt vet om dette skyldes skader, er helingsmassage noe av det beste man kan gi seg selv. Dette har iallefall hjulpet meg utrolig. Jeg kommer i kontakt med det virkelige meg, og får arbeidet meg gjennom de følelser og opplevelser som skyldes spenningene mine. Dette på et dypere nivå enn hvis jeg fikk vanlig muskelmassage.


Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har møtt Catarina og kan på det varmeste anbefale hennes massage til andre.

Silje Hølland EikesdalEn ovanlig upplevelse - healingmassage ♥

När jag kom hem och skulle berätta om vad jag hade varit med om så insåg jag att jag var helt mållös… Detta är ingenting som jag någonsin upplevt förut. Det var inte som en vanlig massage med fokus på låsta muskler och stela triggerpunkter. Det var mer som något otroligt ♥ fantastiskt ♥ livsbejakande ♥ ljust … En titt i mitt innersta. Ett samtal med mina hjälpare. En insikt i att det finns änglar som omger oss. En anings lärdom om vad energier är för något. Catarina kanaliserade allt det fina och märkliga och gjorde upplevelsen väldigt stark. Hela upplevelsen från det att jag kom in i huset tills jag åkte hem till mitt igen var fylld av glädje och naturlig gemenskap.


 

Catarinas arbetsrum var ljust och välkomnande och spartanskt möblerat. Därmed var det lätt att lägga fokus på själva upplevelsen. Catarina var väldigt tydlig i sin information om hur healingmassagen skulle gå till och vad jag hade att förvänta mig vad gäller, britsen, täckande handdukar, tiden mm. Allt detta sammantaget gjorde att jag kände mig väldigt trygg innan vi började.


 

Catarina är en fantastiskt trevlig, mjuk, glad, positiv, ödmjuk människa. Hon uppträdde inte ”övertydlig” utan var hela tiden beredd att lyssna in när jag uttryckte en åsikt eller fällde en kommentar. Hon hade svar på alla mina frågor – inte bara konkreta utan även sådana som fick mig själv att tänka vidare – vilket fortgår ännu. Ett möte med Catarina har verkligen satt igång en process hos mig – jag grubblar, funderar, filosoferar och kommer till klarhet och ser en helhet i än det ena än det andra som sker i mitt liv.

 

Innan vi började tände hon några ljus, satte på musik och erbjöd mig olika sorters aromatisk olja. Jag fick välja och kände direkt vilken olja som passade mig. Att inte nonchalera kroppens signaler (som är så lätt att göra) dvs att ”Lyssna på din kropp” är något jag har lärt mig på min livsresa och väldigt viktigt för välbefinnandet.


 

Catarina drog ett personligt Änglakort före healingmassagen. Hon lade det åt sidan utan att se på det. Efteråt, när vi hade pratat om en mängd olika saker med fokus på mig, mina funderingar, mitt hittillsvarande liv och min framtid, så tog hon upp kortet och … ja vad ska jag säga nu?  Den Ärkeängel som fanns på kortet stod för en del av min personlighet – självklart! ☺ Detta är en stor bit av det som jag bär med mig efter ”mötet” och försöker arbeta med.


 

Insikten om att vi omges av änglar var ny för mig. Jag visste att vi alla har beskyddare/hjälpare, vissa kallar det skyddsänglar, och har i många år känt detta väldigt påtagligt. Otaliga gånger har mina beskyddare visat sig i min ögonvrå och fört ett samtal med mig i mitt huvud men jag visste inte att det fanns en ”Ängel-värld”. Efter besöket hos Catarina har jag talat med andra som har fått förmågan att se utanför dom traditionella ramarna och dom har bekräftat änglarnas existens och att det som Catarina berättade var sanningsenligt.

 


Catarina bekräftade t ex för mig att, en till mig mycket kär närstående som gick bort för femton år sedan, har hållit mig sällskap och skyddat mig från ondska under en längre tid. Eftersom denna ängel inte kunde nå ända fram med sin egen fulla hjälp som jag behövde hade hon nu skickat en annan ängel i sitt ställe och själv begett sig av till andra behövande. Denna nya ängel är emellertid ingen ”ande” utan en levande människa av kött och blod ♥ En mänsklig gestaltning. Hon själv är inte medveten om sin uppgift men ger mig positiv energi i stora doser – hela tiden ♥

 


Efter healingmassagen (som skedde i början av augusti 2011) har jag varit så ”öppen i sinnet” och mått så fantastiskt bra. Det är precis som om mina ögon och min kropp blev av med det hårda skalet och den plåga, som jag har burit i så många år och som jag jobbat hårt med att tunna ut, och numera i stället har förmåga att ta till mig positiv energi och njuta och uppleva och älska och må bra ♥

 


Som sammanfattning kan jag beskriva besöket hos Catarina som att jag fick ett konstaterande av hur mitt ”Här & Nu” ser ut. Det var också som ett ”reningsbad” där jag även har skaffat mig fler redskap, som jag använder till att hantera sådant som inte är bra för mig och som gör att jag kan stå emot negativ energi och hålla den utanför mig! ♥ Ett bra avstamp som gjort att jag kan gå vidare utan en massa obearbetat skräp att släpa runt på ♥

 

Charlotte Olsson